Rólunk

Kővári Zsigmond
CEO és társalapító

Amikor csatlakoztam a Linistry-hez, az ötlet már adott volt. Egy jó ötlethez persze jó megvalósítás is kell, és engem elsősorban ez foglalkoztat. Az ötletek gyakorlati megvalósítása, a cég felépítése. Mindez nem új feladat számomra, 18 éve foglalkozom ügyfelekkel, vezetek projekteket és irányítok kisebb-nagyobb szervezeti egységeket. Társaimmal az együttműködésünk közel 10 évre tekint vissza és számos közös sikert tudhatunk a hátunk mögött. Szenvedélyesen építjük a Linistry-t, és reményeink szerint hamarosan sokan elmondhatják: Várni, az semmiség.

Bővebben
Surányi Gábor
CTO és társalapító

Hivatásszerűen 2004 óta foglalkozom informatikával, tapasztalataimat pénzintézeti és szoftvertechnológiai cégeknél szereztem. Főként Microsoft technológiákkal és megoldásokkal foglalkoztam az elmúlt évek során. Szoftverfejlesztőként, vezető fejlesztőként, majd szakmai vezetőként számos nagyvállalati, pénzintézeti és egyéb zöldmezős projekten szereztem tapasztalatot, a mobil alkalmazások fejlesztésétől kezdve, a dobozos termékek bevezetésén át, a bonyolult nagyvállalati alkalmazások kialakításáig.
Szeretem a kódolást. Olyan, mint egy logikai játék. Az első játékszeremet (számítógépemet) 1995-ben kaptam ajándékba és azonnal rabul ejtett a digitális világ. Éreztem, hogy ott van előttem a jövő és részese akartam lenni. Az akkori jövőből mára most lett, mely behálózza a mindennapjainkat. És nemsokára megveszem a fiamnak az első számítógépét. Had játsszon ő is. :)"

Bővebben
Boross Dániel
Társalapító

2014-ben álltam a főnököm irodája előtt és vártam. Sorban álltam két kollégámmal együtt és vártuk, hogy sorra kerüljünk egy-egy rövid megbeszélésre. Arra gondoltam, hogy mennyivel egyszerűbb lenne ha nem kellene ott ácsorognom, foglalkozhatnék a teendőimmel, aztán csak csippanna egyet a telefonom amikor én jövök.
Milyen jó lenne - semmi várakozás, semmi ácsorgás. Hoppá! Ezt meg kéne valósítani! És ha már megvan, miért ne spóroljunk időt másoknak is? Így indult a Linistry. :)
Még Commodore 64-en kezdtem a programozást, de sajnos az első programomat sikerült annyira titkosítani, hogy soha többet nem tudtam feltörni. A kudarc nem vette el a kedvem, pár évvel később, 2001-ben már hivatalosan is programozóként dolgoztam, aztán nagyvállalati alkalmazásfejlesztési tanácsadóként egyedi rendszerek fejlesztésével, termékbevezetésekkel foglalkoztam, hazai és nemzetközi projekteket vezetve.
Szabadidőmet a családommal és egyéb állatfajtákkal szeretem tölteni és ha mellettük még marad egy kis időm akkor olvasok, dobolok vagy dartsozok. Már ötször dobtam 180-at. :)

Bővebben
Kövesdán Gyula
Társalapító

Sok mindent el tudok képzelni, ami jobb annál, minthogy egy sorban állok és próbálom elütni az időmet. Állítólag az emberek életükben átlagosan 6 hónapot várnak különféle sorokban. Ez az a holt idő, amit elvesztegetnek. Szerinted mennyit ér a vásárlóidnak, ha azt mondod nekik, hogy mostantól a várakozási időt hasznosan tudják tölteni? Neked mennyit érne, ha valaki megspórolna Neked valamennyit ebből az elvesztett 6 hónapból? Tedd magad vonzóbbá a Linistry-vel és meglátod a vásárlók Téged választanak majd a tétlen sorban állás helyett.
Én hiszek abban, hogy ez jobbá teszi a világot, valódi értéked ad az embereknek. Mindenkinek. Az ilyen dolgokért érdemes igazán küzdeni. Amikor éppen nem ezzel foglalkozom, vezetőként dolgozom egy multinacionális vállalatnál.

Bővebben

Lépj kapcsolatba velünk!

Emailt írok