BioHair
Magyarország legnagyobb fodrászati franchise hálózata. Bejelentkezés és várakozás nélkül - a kijelölt szalonokban Tovább
Media Markt - Hitelpult
A Media Markt hitelpultjainál nincs többé tétlen várakozás. A vásárlóknak remek lehetőség ez vásárlásra, nézelődésre amíg sorra kerülnek.
UniCredit magyar fiókhálózat
Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb és leginkább diverzifikált nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit magyarországi tagja.
Tóth Tibor
Szolgáltatásfejlesztési vezető
"A Linistry bevált a Szigeten" Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényén. A Linistryt a Szigeten három helyszínen is sikeresen bevetettük. Több, mint 6000 fesztiválozó használta és összesen nagyjából 11 hónapnyi időt tölthettek aktívan a sorban állás helyett. Tovább
Csanda Gergely
MEEX ügyvezető igazgató
„A Linistry nekünk a kulturált sorban állást, a sor nélküli sorban állást jelenti. Más szempontból pedig felkészíti és edukálja az embereket. Már kezdetben nyilvánvalóvá teszi, hogy hányan állhatnak be az adott sorba, hány ember fér bele egy napba, így nem érheti csalódás a várakozókat, tudják mire számíthatnak.” Tovább
Ézsöl Andrea
Client Service Director
1080P Reklámügynökség
"A Linistryvel könnyed az együttműködés, pontosan értik, amit egy rendezvényszervező kér, és a lehető legrugalmasabban állnak a megvalósításhoz. A tájékoztatásuk pontos és egyértelmű. Az esemény helyszínén gondosan, a felmerülő ’vészhelyzeteket’ proaktívan elhárítva segítik, hogy a résztvevők kényelmesen álljanak sorba. Köszönjük!"
Thai nagykövetség
Kuala Lumpur
A Kuala Lumpur-i Thai Nagykövetségen nem kell többet sorban állni.
PlayIT
Mínusz 2 év sorban állás Kelet-Közép Európa legnagyobb gamer és IT rendezvényén?
Balaton Sound
A Balaton Sound Európa egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiválja.
Mineshow
Minecraft és kedvenc videósaitok
Mineshow különkiadás
Tematikus Minecraft rendezvények
KIOSK VIP Catering
Telefonodon értesítünk ha elkészült az étel rendelésed, nem kell helyben várnod. Nincs szükség zizegőre, sem más beruházásra.
Luminarium
Így néz ki egy 2 órás sor Linistry-vel. A többiek szabadon töltik az idejüket. A luminárium egy olyan monumentális installláció, amelyben a látogatók egy egészen új érzékeléssel találkozhatnak a fény és színek világában.